Naviguer en top

ART á louer

Kunst op de werkvloer heeft een grote toegevoegde waarde. Kunst zorgt voor een goede sfeer in uw bedrijf en heeft een positieve invloed op de creativiteit en efficiëntie van uw medewerkers. Bovendien geeft kunst uw bedrijf uitstraling en versterkt het uw bedrijfsimago. Kunst inspireert, kunst motiveert, kunst communiceert. Kortom kunst is genieten voor u, uw medewerkers en uw klanten. Bent u toe aan kunst in uw pand, maar heeft u geen tijd om kunst te selecteren? Weet u niet de juiste kunstenaars te vinden? Of wilt u regelmatig van werk wisselen dan is het huren van kunst voor u een optie? Wij denken graag mee om ervoor te zorgen dat de juiste kunst op de juiste plaats komt te hangen. Als u daaraan toe bent, kunt u de collectie (laten) wisselen die uiteraard door Art Gallery is verzekerd.

Hoe gaan we te werk

Duur:
De duur van het huurcontract wordt bepaald op maandbasis en start van zodra de werken geleverd en opgehangen worden. Er geldt een minimum huurtermijn van 3 maanden.

Kunst verzekering:
Wenst u de kunstwerken te verzekeren tijdens de duur van het huurcontract. Dit kan, via onze partner, gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, kunnen wij dit aanbieden tegen 0,4% van de kostprijs van het kunstwerk per maand. Zo kunt u op een verantwoorde en veilige manier genieten van uw gehuurde kunst. Het optioneel aanbieden van een kunstverzekering zorgt ervoor dat bedrijven die reeds verzekerd zijn niet twee maal belast worden.

Transport + ophanging:
Art Gallery staat in voor de levering en ophanging van de gehuurde werken. Levering en ophanging is gratis indien het huurbedrag hoger is 100Euro anders wordt hiervoor een kilometervergoeding aangerekend van 0,20Euro/km. Levering is gratis binnen een straal van 15 kilometer rond Meulebeke. Het nodige ophangingmateriaal wordt aangekocht door de huurder en wordt niet teruggenomen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt 1,5% van de verkoopprijs. Het huurcontract vervalt wanneer de huurperiode teneinde is of wanneer de huurder het werk tijdens de huurperiode wenst aan te kopen, het reeds betaalde huurbedrag wordt dan in mindering gebracht van de verkoopsprijs.Het bijzondere aan onze werkwijze is dat alle verhuurde kunstwerken ook te koop aangeboden worden. Om uw medewerkers warm te maken voor kunst, kunnen de werken aangekocht worden na de huurperiode met een korting van 4.5% - 18% (1,5% per maand huurovereenkomst).

Naambordjes:
Art Gallery voorziet gratis de kunstwerken van naamboordjes, alsook wordt er een geplastificeerde map ter beschikking gesteld met een catalogus van alle werken. Waarin ook verdere informatie over de kunstenaars beschikbaar is.

Meer informatie