Navigeer naar boven

Datum en locatie

28.05.2016 - 09.07.2016
ART-Gallery.be POP-UP
Dumortierlaan 11
8300 Knokke

Za. en Zo. van 11h tot 17h

POP-UP expositie Yulia Muravyeva

Beste kunstliefhebber,

Bij deze nodigen we u graag uit om kennis te maken met de gloednieuwe, waanzinnig kleurrijke, werken van Yulia Muravyeva. Speciaal hiervoor organiseren we een POP-UP expositie te Knokke. De expositie gaat door van 28 mei t.e.m. 12 juli in onze POP-UP galerij te Knokke (Dumortierlaan 11) en is vrij toegankelijk tijdens de weekends van 11:00 tem 17:00. We kijken uit naar uw komst.

Yulia Muravyeva is een jonge Russisch-Nederlandse kunstenares en bezig met een blitzcarrière. Ze tovert kleurrijke bloemenvelden om tot verbazingwekkende, vrolijke meesterwerken. Haar bloemenschilderijen kenmerken zich door een uniek kleurgebruik en doordachte accenten in acrylverf. Yulia is er van overtuigd mensen een positief gevoel te geven met haar schilderijen.

De interesse voor het werk van Yulia Muravyeva is ongezien! Na Berlijn, Stockholm, Amsterdam, Brussel, Milaan en Maastricht zijn de schilderijen nu ook tijdelijk te bewonderen in onze POP-UP galerij.

De POP-UP expositie wordt verder aangevuld met werk van Herman Brood, Panamarenko, Raveel, Blancbec, Pierre Alechinsky en Roger Raveel.