Navigeer naar boven

Datum en locatie

12.12.2015 - 10.01.2016
Morres Wonen
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Zeeuws Vlaanderen
Nederland

Iedere dag open van 10u tot 18u

+32(0)477/70.23.00
info@art-gallery.be

POP-UP expositie Blancbec meets Corneille te Hulst

Vanaf 12 december tot en met 10 januari zal Morres Wonen in Hulst een bijzondere collectie in huis hebben van de Brussels streetART kunstenaar Blancbec. De collectie bestaat uit de 10 recentste werken dat Blancbec maakte. Naast de werken van Blancbec worden ook werken geëxposeerd van de Belgische kunstenaar Corneille. Het betreft een privé collectie die uniek is vanwege de omvang en de zeldzaamheid van de werken. Tientallen grafische werken waaronder enkele topstukken zullen te bewonderen zijn.

Ook de kunsthal wordt deels omgetoverd tot de "place to be" van moderne kunst. Het eerste luik wordt volledig besteed aan de verbazingwekkende, vrolijke bloemenschilderijen van de jonge Yulia Muravyeva. In het tweede luik zijn schilderijen te bewonderen van Ronald Chapeau en Jan Latinne..

De expositie is vrij toegankelijk van 12 december tot en met 10 januari tussen 10 uur en 18 uur te Morres Wonen in Hulst, Nederland. De expositie werd mogelijk gemaakt door ART-Gallery.be. Alle kunstwerken zullen tevens ook te koop aangeboden worden. Mis deze unieke kans niet.

Bezichtigen