Navigeer naar boven

Datum en locatie

31.10.2015 - 09.11.2015
Morres Wonen
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Zeeuws Vlaanderen
Nederland

Iedere dag open van 10u tot 18u

+32(0)477/70.23.00
info@art-gallery.be

Kijkdagen Luc Tuymans - The nose

Wegens groot succes verlengd. Op 7 en 8 november zal het werk terug te zien zijn in onze popup expositie te Morres Wonen. Zolang de voorraad strekt. Verzeker u van een exemplaar en bestel dit online.


Beste kunstliefhebber

Wij zijn trots u te mogen berichten over de nieuwste editie van Luc Tuymans: The Nose. Wij willen deze prachtige editie graag aan u voorstellen en organiseren hiertoe twee bijzondere kijkdagen. Deze gaan door op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 10 uur tot 18 uur bij Morres Wonen te Hulst (Nederland).

De nieuwe zeefdruk is gebaseerd op een schilderij uit 2002 dat wordt beschouwd als één van Tuymans' zeldzame zelfportretten. Het betreffende schilderij gaat terug op een afbeelding die Luc Tuymans licht gewijzigd heeft; een glimlach maakte plaats voor een raadselachtige gezichtsuitdrukking. Tuymans zelf noemt het 'als het ware een Christuskop', omdat de stijl ervan herinnert aan de talloze 'Ecce Homo's' die de menselijkheid en het lijden van Christus moesten oproepen.

Deze nieuwe editie zal toegevoegd worden aan onze huidige ART-Gallery pop-up expositie te Morres Wonen in Hulst. Verder zijn er nog werken te bewonderen van Panamarenko, Roger Raveel, Herman Brood en Yulia Muravevya.

Bezichtigen