Navigeer naar boven

Datum en locatie

01.11.2015 - 22.11.2015
Morres Wonen
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Zeeuws Vlaanderen
Nederland

Iedere dag open van 10u tot 18u

+32(0)477/70.23.00
info@art-gallery.be

POP-UP expositie Panamarenko, Roger Raveel en Herman Brood te Hulst

Vanaf 17 oktober tot en met 22 november zal Morres Wonen in Hulst een bijzondere collectie in huis hebben van de Antwerpse uitvinder / kunstenaar Panamarenko. De collectie is een selectie uit de beste grafische werken van de kunstenaar. Naast de werken van Panamarenko worden ook werken geëxposseerd van de Nederlandse kunstenaar / muzikant Herman Brood. Het betreft een privé collectie die uniek is vanwege de omvang en de zeldzaamheid van de werken. Tientallen originele tekeningen, teksten en schilderijen waaronder enkele topstukken zullen te bewonderen zijn.

Ook de kunsthal wordt deels omgetoverd tot de "place to be" van moderne kunst. In het eerste luik herbeleven we de wonderjaren van Belgisch bekendste kunstenaar Roger Raveel met grafiek, gouaches en schilderijen op doek. Het tweede luik wordt volledig besteed aan de verbazingwekkende, vrolijke bloemenschilderijen van de jonge Yulia Muravyeva.

De expositie is vrij toegankelijk van 17 oktober tot en met 22 november tussen 10 uur en 18 uur te Morres Wonen in Hulst, Nederland. De expositie werd mogelijk gemaakt door ART-Gallery.be. Alle kunstwerken zullen tevens ook te koop aangeboden worden. Mis deze unieke kans niet.

Bezichtigen