Navigeer naar boven

Datum en locatie

19.09.2015 - 11.10.2015
Morres Wonen
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Zeeuws Vlaanderen
Nederland

Iedere dag open van 10u tot 18u

+32(0)477/70.23.00
info@art-gallery.be

Topcollectie Herman Brood en Roger Raveel te Hulst

Wegens het enorme succes werd de expositie verlengd tot en met 22 november. De expositie zal ook verder uitgebreid worden met het grafische werk van Panamarenko.

Vanaf 19 september tot en met 11 oktober zal Morres Wonen in Hulst een bijzondere kunstcollectie in huis hebben van de Nederlandse kunstenaar / muzikant Herman Brood. Het betreft een privé collectie die uniek is vanwege de omvang en de zeldzaamheid van de werken. Tientallen originele tekeningen, teksten en schilderijen waaronder enkele topstukken zullen te bewonderen zijn.

Ook de kunsthal wordt deels omgetoverd tot de "place to be" van moderne kunst. In het eerste luik herbeleven we de wonderjaren van Belgisch bekendste kunstenaar Roger Raveel met grafiek, gouaches en schilderijen op doek. Het tweede luik wordt volledig besteed aan de verbazingwekkende, vrolijke bloemenschilderijen van de jonge Yulia Muravyeva.

De expositie is vrij toegankelijk van 19 september tot en met 11 oktober tussen 10 uur en 18 uur te Morres Wonen in Hulst, Nederland. De expositie werd mogelijk gemaakt door ART-Gallery.be. Alle kunstwerken zullen tevens ook te koop aangeboden worden. Mis deze unieke kans niet.

Bezichtigen