Navigeer naar boven

Datum en locatie

01.04.2017 - 30.04.2017
ART-Gallery.be
Zeedijk-Knokke 644/C
8300 Knokke

Iedere za & zo van 11h tot 18h

Joachim - Write & Squeeze

Met grote trots nodigen we u graag uit op de vernissage van onze gloednieuwe expositie die doorgaat op 1 en 2 april. Voor deze top-expositie gaan we terug de straat op! Joachim - één van Belgiës meest beloftevolle street ART kunstenaars - tovert de galerij om tot the-place-to-be in Knokke.

De expositie loopt de hele maand april in onze galerij (Zeedijk 644/C - Knokke) en is vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 11u t.e.m. 18u. We kijken uit naar uw komst.

Joachim Lambrechts (1986°) is een veelbelovend Belgische street ART kunstenaar die zich razend snel een plaats wist te veroveren in de internationale street ART scene. Wat hij maakt, is vooral geïnspireerd door kinderlijke spontaniteit. Zijn handelsmerk: motieven, ogen en tanden, die een beetje lijken op Picasso en het kubisme in het algemeen, zonder dat Joachim geen serieuze pretenties heeft om deze kubistische schilderijen te herscheppen. Recentelijk experimenteerde Joachim met drukpennen (squeeze markers) waarmee hij op doordachte wijze woorden en icons met elkaar verbindt. Deze reeks valt onder de titel "Write & Squeeze" en kunt u in onze galerij aantreffen.